Mobile responsive

Elke website moet op elk apparaat goed bruikbaar zijn. Is die dit niet, dan gaat dat ten koste van de gebruiksvriendelijkheid en daarmee de kans op nieuwe leads vanuit je site. We helpen je graag om je website mobiel responsive te maken.

Toegankelijkheid (accessibility)

Vaak wordt er niet bij stil gestaan dat ook mensen met een visuele handicap gebruik maken van internet. Voor deze mensen is het belangrijk dat de website correct is ingericht zodat deze door de accessibility software goed uitgelezen kunnen worden. Laat door ons een accessibility scan doen zodat je weet of je website in dit opzicht verbeterd kan worden.

SEO zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een heel breed begrip. Het doel van SEO is om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Binnen SEO zijn er vele onderdelen die invloed hebben op je vindbaarheid. Je kunt ons een SEO scan uit laten voeren voor jouw website, zo weet je snel welke verbeteringen je door kunt voeren.

Pagespeed snelheid optimalisatie

De snelheid van je website is een erg belangrijke factor voor zowel de gebruiksvriendelijkheid als de zoekmachine vriendelijkheid van je website. Niemand vind het prettig om te moeten wachten, dit kun je tot een minimum beperken door de snelheid van je website te optimaliseren. Benieuwd hoe jouw website scoort? Controleer dat eenvoudig via deze pagina.