Websites

Je werkt samen met ons aan je website en je website werkt voor jou. Dat is de insteek, een goede website neemt werk uit handen en automatiseert waar kan je bestaande werkzaamheden zodat je je kan focussen op de dingen die er echt toe doen.

Web apps

Web apps zijn applicaties die te benaderen zijn via de webbrowser en dus op alle apparaten te gebruiken zijn. Dit is een efficiƫnte manier om je software op een toegankelijke manier beschikbaar te maken voor al je gebruikers ongeacht het apparaat of besturingssysteem. Web apps lopen uiteen van facturatie software tot CRM systemen en van online leeromgevingen tot chat applicaties.

Webportaal

Een webportaal (of webportal) faciliteert een centraal punt waar vanuit je gebruikers kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld een centraal portaal maken waar al je medewerkers terecht kunnen om bedrijfsgerelateerd nieuws te lezen, gedeelde bestanden in te zien of door te verwijzen naar bedrijfsapplicaties zoals de centrale mailomgeving of office applicaties.

Data dashboard

Ben je klaar met al die Excel sheets die het bedrijf door waaien en die door niemand echt bekeken worden? Dan is een online data (analyse) dashboard een goede oplossing. Bekijk hiermee in je browser al je bedrijfsdata inzichtelijk gemaakt met behulp van grafieken, diagrammen en tabellen.