Webhosting

Een goede website verdient snelle en stabiele webhosting. Afhankelijk van de verwachte drukte op je website kunnen wij je helpen bij het kiezen van een passende hosting inrichting. Wijkt de load op je website naar verloop van tijd af? Dan kunnen we je hosting naar boven of naar beneden bijschalen.

Domeinregistratie

We adviseren en helpen je bij het kiezen en registreren van een goede domeinnaam. We ondersteunen alle populaire domeinextensies zoals .nl, .com, .net en .eu maar ook minder bekende, wat dacht je bijvoorbeeld van .photo of .training. Wil je graag zo’n creatieve domeinnaam? Voor bijna elke branche is er wel een passende domeinextensie te vinden.

SSL certificaat (https verbinding)

Jouw bezoekers verdienen een veilige omgeving. Een SSL certificaat helpt hierbij, doordat de verbinding tussen de website en de bezoeker versleuteld is kunnen hackers deze gegevens niet onderscheppen. Google markeert websites zonder SSL certificaat ook steeds vaker als ‘onveilig’, het heeft dus ook invloed op je zoekresultaat.

E-mail hosting

E-mail is nog altijd de belangrijkste vorm van zakelijke communicatie tussen klant en bedrijf. Dit wil je dus goed geregeld hebben. Wij richten dedicated e-mail hosting in zodat je er op kunt vertrouwen dat je altijd bereikbaar bent voor jouw zakelijke contacten.